ERKİM HEADQUARTERS

Office
Project Date: January,2024
Area: 350m2
Location: Nev 201, Ankara

Project area is 350m2. All design and built services completed by Elif Arslan Interiors. Concept idea is to have a comfortable office area that is intended to make people feel like at home. Therefore, soft and light pastel tones with curved forms are used.

As the submitted office area is un- completed, all mechanical&electrical systems, walls, suspended ceilings, acoustic systems, lighting systems and raised floorings have been designed and built.

General Office layout is divided into there, that are; Administrative part, Open Office area and Service areas. Recently, all the offices are designed as open office but this office is designed to be semi traditional office because of their working system.

Entry part  begins with a reception dest that has decton + lacquered wall covering with logo. As the logo has blue colors, at the waiting area, armchair colors are designed with leather blue color.

In administrative part, each room has wc, and rooms are connecting through the waiting area.

Entry corridor is designed with lineer lighting fixtures that are emphasizing the length of the corridor.

In open office area; there is a kitchenette and a lounge area for people to feel like at home. Open office also including three rooms that have glass parititions in order to provide transparency and visual communication with open work spaces.

At the third part of the office, there is kitchen where lunch is prepared for everyday, therfore, smell insulation is provided with a very well mechanical system. Next to kitchen area, there is meeting room which is used as a lunch area as well.

In general, acoustics has become the main item in order to provide sound barrier for each area.

In each space, suspended ceiling’s form is reflected to the carpet as well.

On the walls, decorative paint have been used to be cost effective besides of wallpaper.

As the main idea is to create a functional office with calmness, people were happy when we submit the project.

ERKİM HEADQUARTERS

Office
Project Date: January,2024
Area: 350m2
Location: Nev 201, Ankara

Project area is 350m2. All design and built services completed by Elif Arslan Interiors. Concept idea is to have a comfortable office area that is intended to make people feel like at home. Therefore, soft and light pastel tones with curved forms are used.

As the submitted office area is un- completed, all mechanical&electrical systems, walls, suspended ceilings, acoustic systems, lighting systems and raised floorings have been designed and built.

General Office layout is divided into there, that are; Administrative part, Open Office area and Service areas. Recently, all the offices are designed as open office but this office is designed to be semi traditional office because of their working system.

Entry part  begins with a reception dest that has decton + lacquered wall covering with logo. As the logo has blue colors, at the waiting area, armchair colors are designed with leather blue color.

In administrative part, each room has wc, and rooms are connecting through the waiting area.

Entry corridor is designed with lineer lighting fixtures that are emphasizing the length of the corridor.

In open office area; there is a kitchenette and a lounge area for people to feel like at home. Open office also including three rooms that have glass parititions in order to provide transparency and visual communication with open work spaces.

At the third part of the office, there is kitchen where lunch is prepared for everyday, therfore, smell insulation is provided with a very well mechanical system. Next to kitchen area, there is meeting room which is used as a lunch area as well.

In general, acoustics has become the main item in order to provide sound barrier for each area.

In each space, suspended ceiling’s form is reflected to the carpet as well.

On the walls, decorative paint have been used to be cost effective besides of wallpaper.

As the main idea is to create a functional office with calmness, people were happy when we submit the project.